’’Wij onderscheiden ons niet alleen door persoonlijk service,
maar ook door ons enthousiasme en pure passie voor het vak.’’

ORGANISATIE

KIES Procurement Services

Al op jonge leeftijd waren wij werkzaam in de olie, gas en maritieme sector. Onze passie voor inkoop en logistiek is dan ook gerust groot te noemen. ‘Alleen ga je snel, maar samen kom je verder’. Met dit in gedachten besloten wij februari 2021 om onze krachten te bundelen. Hierdoor bieden wij onze opdrachtgevers nog meer service en een bredere dienstverlening.

Onze missie? Bedrijven in deze industrie volledig ontzorgen bij ieder inkooptraject. Dit realiseren wij door 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar te zijn en het hele inkooptraject van A tot Z uit handen te nemen. Wij houden ons bezig met alle primaire processen, zodat bedrijven zich alleen hoeven te focussen op dat waar ze goed in zijn. Dat is waar wij voor staan.

Dicht bij het vuur
Dicht bij het vuur zitten is van groot belang in ons vak en laat dat nou precies zijn wat wij graag doen. Het netwerk wat we gedurende de jaren opgebouwd hebben is ontzettend sterk en waardevol. Mede dankzij deze waardevolle relaties én onze interesse zijn wij altijd up to date wat betreft ontwikkelingen in de branche. We houden het nieuws nauwlettend in de gaten en weten dankzij onze connecties altijd wat er speelt. Dat is onze passie, daar ligt onze kracht.

KIES Procurement Services
Molenwegje 2b
3291 CG Strijen
Nederland

078-2032006
info@kiesps.com

KVK: 71417079

JARENLANGE ERVARING

Onze kracht

  • Ruim 20 jaar logistieke ervaring

  • Ruim 30 jaar inkoopervaring

  • Directe lijn met leveranciers en transporteurs in binnen- en buitenland

  • Groot netwerk met betrouwbare en waardevolle relaties

  • Snel en efficiënt transport van A naar B

  • Per boot, vliegtuig en (vracht)auto

100% TRANSPARANT

Kwaliteitscheck

Kwaliteit en persoonlijke service staat altijd op één en de mening van onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk. Wij gaan daarom altijd na of het contact en geleverde werk met een leverancier naar wens is geweest. Binnen het webportaal is het als klant ook mogelijk om reviews achter te laten. Zo zien wij direct welke leveranciers een compliment verdienen en met wie wij in gesprek moeten gaan.

Laat een leverancier steken vallen? Dan gaan wij direct over tot actie door contact op te nemen en de samenwerking te bespreken. Daarnaast voeren wij standaard jaarlijkse gesprekken met alle partners, leveranciers en transporteurs. Zo houden we onze service hoog, altijd

’’Hoe eerder wij bij het inkooptraject betrokken zijn,

hoe meer wij kunnen betekenen.’’

ONTDEK MEER

Word partner van KIES Procurement Services: