“De juiste producten op de juiste locatie krijgen.
Dat is wat wij realiseren.’’

DIENSTEN

Selecteren, adviseren, realiseren

Snelle visie op het inkoopproces? Wij nemen al het werk voor je uit handen. KIES PS informeert, begeleidt en ondersteunt je bij het volledige traject. Jij geeft aan welke producten er nodig zijn en op welke locatie. Wij selecteren vervolgens de juiste leveranciers en transporteurs en stellen een onafhankelijk advies voor je op.

Onze naam zegt het al, bij KIES PS krijg je altijd de mogelijkheid om zelf te kiezen. Wij presenteren een advies met meerdere opties wat betreft leveranciers en/of transporteurs. Dankzij ons grote en waardevolle netwerk is er voor elke klus snel iemand gevonden. Als klant kies je vervolgens zelf voor welke optie je gaat. Daarna gaan wij direct aan de slag met de realisatie van de opdracht en stoppen pas als echt alles geregeld is. Ontzorgen van A tot Z, dat is onze kracht.  

ALLES OVERZICHTELIJK

Uniek webportaal voor jou als klant

Ons unieke webportaal maakt het mogelijk om razendsnel diverse producten te zoeken en te bestellen. Door met het webportaal te werken bespaar je niet alleen veel tijd, je houdt ook het overzicht. Je kunt bijvoorbeeld contracten samenvoegen, administratie overzichtelijk inkijken en eerder geplaatste bestellingen dupliceren.

  • Altijd inzicht in alle inkoopprocessen

  • Ruimte om zelf aanvragen te plaatsen

  • Alle orderbevestigingen overzichtelijk op een rij

‘‘Wij maken het verschil in ieder inkooptraject en zorgen dat

kostbare tijd en energie bespaard wordt’’

ONZE BELOFTE

Waarom KIES PS?

Beste prijs- en serviceafspraken
Door het bundelen van inkoopvolume profiteer je bij ons van de beste prijs- en serviceafspraken. Wij houden de markt bovendien nauwlettend in de gaten, zodat wij hier prijstechnisch op in kunnen spelen.

Persoonlijk contact
Bij ons geen wacht muziekjes of ‘out of office’ mails, je krijgt altijd persoonlijk contact. En met 24 uur per dag bereikbaar, bedoelen we ook écht dat we bereikbaar zijn. Persoonlijk contact en de beste service, dat is waar wij voor staan.

24-uurs levering
Dankzij onze jarenlange ervaring en grote netwerk weten wij razendsnel de juiste leveranciers en transporteurs voor je te vinden. Door het snelle schakelen is 24-uurs levering in de meeste gevallen mogelijk, ook in het weekend.

Afterservice
Wij ontzorgen van A tot Z, maar daar stopt onze service niet. Is er na de oplevering van een product onverwachts een probleem? Wij zorgen dat echt alles geregeld en afgehandeld wordt met de leverancier. Dat is onze belofte.

ONTDEK MEER

Word partner van KIES Procurement Services: